Κάνε τις αγορές σου στο ολοκαίνουριο κατάστημα του Favelagr.

Favelagr_New_Store
 
Το ολοκαίνουριο κατάστημα του Favela.gr άνοιξε και μπορείς να το επισκεφθείς και να κάνεις τα ψώνια σου με άνεση, κάθε στιγμή της ημέρας. Βρίσκεται στην Πάροδο Λεωφόρου Βουλιαγμένης 346Α, στον  Άγιο Δημήτριο Αττικής και μπορείς να έρθεις πολύ εύκολα με το μετρό ή με το αυτοκίνητο, ενώ είναι σύγχρονα δομημένο στο εσωτερικό του κι έτσι κάνει την περιήγηση σου ακόμα πιο εύκολη, αφού είναι οργανωμένα και τοποθετημένα τα προιόντα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο για εσένα να βρεις αυτό που σου αρέσει.
 
Favelagr_New_Store
Θα βρεις πληθώρα από τα πιο must have γυναικεία ρούχα, από διάφορα brands για αξέχαστα looks από το πρωί μέχρι το βράδυ, για εμφανίσεις με παντελόνια, σορτς ή φορέματα από την Calvin Klein, Access, Peace and Chaos ή UGG.
Τα trends της σεζόν σε παπούτσια όπως τα lace up πέδιλα, τις ψάθινες πλατφόρμες και τα clogs θα δεις και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοπάρεις από τα brands Jeffrey Campbell, FAVELA και Windsor Smith, και τα οποία θα απογειώσουν το κάθε σου outfit και θα είσαι on fleek κάθε στιγμή.
 
Favelagr_New_Store
Τα αξεσουάρ είναι οι λεπτομέρειες που θα μετατρέψουν το κάθε σου outfit, σε ένα πιο extravagant και glamorous, από brands όπως Versace και Guess. Και μην ξεχάσεις να διαλέξεις τα αγαπημένα σου μαγιό και beachwear, για να απολαύσεις το καλοκαίρι στην παραλία ή την πισίνα με στυλ, φορώντας Havaianas flip- flops, Crocs, bikini ή ολόσωμο μαγιό από την Guess, τη SunSetGo, την Juicy Couture ή την Calvin Klein, και το πιο stylish bucket καπέλο.
 
Favelagr_New_Store
Επιπλέον θα βρεις μεγάλη γκάμα από ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για κάθε ηλικία, περίσταση και στυλ, από basic T- shirts και φόρμες, μέχρι πουκάμισα, τζιν παντελόνια και jackets από τα αγαπημένα σου brands όπως Timberland, Superdry και Under Armour.
 
Ακόμα και για τις μικρές fashionistas αλλά και τα αγόρια, θα βρεις μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες όπως Karl Lagerfeld, DKNY, Billieblush, Polo Ralph Lauren και Guess, για ατέλειωτα παιχνίδια και βόλτες με στυλ και άνεση.
 Favelagr_New_Store
 
Με μια βόλτα στο κατάστημα μας, θα καταλάβεις πως ποτέ δεν είναι αρκετή, αφού με τέτοια πληθώρα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και σε δελεαστικές στιγμές δε θα μπορείς να αντισταθείς και θα θέλεις να κάνεις τις αγορές σου με κάθε ευκαιρία.
 Favelagr_New_Store
 
Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας στο Facebook  και στο Instagram για να ενημερώνεστε για όλα μας τα brands αλλά και να μαθαίνετε όλες τις καινούργιες τάσεις.

Eγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας στο Favela.gr αλλά και τα πιο hot fashion tips. 
25/05/2022
by Favela.gr