Δώσε χρώμα και extravagance στο στυλ σου με τα νέα Jeffrey Campbell.

 
Leaves are falling, boots are calling, και η φετινή συλλογή A/W 22-23 του Jeffrey Campbell είναι γεμάτη μπότες και μποτάκια που θα βάλουν φωτιά σε κάθε σου εμφάνιση ανάλογα το στυλ σου και την περίσταση.
 
Παραμένοντας πιστός στις δεκαετίες ‘90s και ‘00s, συνδυάζει το futuristic με τα vintage στοιχεία, με έντονα pop χρώματα αλλά και εντυπωσιακές υφές. Κι αυτό, γιατί το φετινό φθινόπωρο αλλά και ο χειμώνας, χαρακτηρίζονται από ανατροπή και φωτεινά και έντονα χρώματα, τα οποία θα δώσουν ένταση στο μουντό καιρό των εποχών αυτό και θα φωτίσουν κάθε σου look.
 
Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις γόβες με λαμπερές λεπτομέρειες και pointed μπροστινό μέρος για να απογειώσεις κάθε σου επίσημη εμφάνιση με κομψότητα και θηλυκότητα, ενώ οι πλατφόρμες με τη μπαρέτα τύπου Mary Jane είναι αυτές που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου effortlessly.
 
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις, με πολλαπλά ή μονά λουριά, με στρογγυλή ή λίγο πιο τετραγωνισμένη μύτη, ανάλογα το attitude που θέλεις να εκπέμπεις στην κάθε σου εμφάνιση.
 
Έντονες αποχρώσεις σε λουστρίνι, σε δέρμα ή και suede υφή θα δώσουν την ανάλογη τελευταία πινελιά αλλά και την ένταση ώστε να κάνεις τη διαφορά συγκριτικά με τις μουντές μέρες του φθινοπώρου.
 
Για εσένα που θέλεις να είσαι sophisticated φορώντας τακούνια, τα loafers- τύπου πλατφόρμες με το εντυπωσιακό τακούνι είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν κάθε σου office outfit, ενώ για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι την άνεση σου, τα flat loafers με τη τρακτερωτή σόλα και τη μεταλλική αγκράφα είναι must have για την εποχή.
 
Τα αγαπημένα όλων μας Chelsea μποτάκια είναι αυτά που θα μας συντροφεύουν σε κάθε μας βόλτα ή μέρα στο γραφείο ό,τι καιρό κι αν κάνει, ενώ τα combat μποτάκια, minimal ή με μεταλλικά στοιχεία και τολμηρές υφές, θα δώσουν rock διάθεση και στο πιο ρομαντικό floral φόρεμα σου.
 
Ankle boots are made for walking και αυτά τα μποτάκια με το τετράγωνο τακούνι και την γεωμετρική γραμμή, είτε μονόχρωμα είτε σε croco υφή, θα σου δώσουν το attitude που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις όπου πας με το στυλ σου, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με παντελόνι, φούστες αλλά και φορέματα.
 
Από τα πιο extravagant παπούτσια της συλλογής αυτής είναι οι iconic μπότες κολάν, οι οποίες αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου effortlessly και κολακεύουν τα πόδια σου αλλά και το κάθε styling που θα επιλέξεις να κάνεις με αυτές.
 
Απόδειξη του πόσο stylish κομμάτι είναι, είναι το γεγονός ότι την έχουν προτιμήσει πολλές celebrities και influencers για εμφανίσεις τους σε διάφορα events.
 
Last but not least, είναι οι cowboy μπότες και τα μποτάκια, που αν και παραμένουν κάθε σεζόν στα πιο must have παπούτσια ανεξάρτητα από την εποχή, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν το ίδιο.
 
Έντονα prints και υφές αλλά και μεταλλικές αγκράφες και στοιχεία είναι αυτά που θα δώσουν vintage vibes στο στυλ σου για διαχρονικές εμφανίσεις είτε με τζιν παντελόνι, είτε και με φορέματα και σορτς.
 
Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας στο Facebook  και στο Instagram για να ενημερώνεστε για όλα μας τα brands αλλά και να μαθαίνετε όλες τις καινούργιες τάσεις.

Eγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας στο Favela.gr αλλά και τα πιο hot fashion tips. 
 
06/10/2022
by Favela.gr